2010.06.07.

shim

white

 

shim

Meghívó! ............................................................................

shim
shim
shimshim
shim
shimshimshimshimshimshimshimshimshimshimshimshimshimshimshimshimshimshimshim
shimshimshimshim
shimshimshimshim
shimshimshimshim
shim

Örömmel értesítjük önöket, hogy termékpalettánk  bővítésének köszönhetően a technológia folyamatok figyelemmel történő követését illetve  rögzítését már vizuálisan is megtehetjük az általunk forgalmazott kiváló minőségű Arecont Vision, amerikai cég által gyártott nagyfelbontású (1,3 ….10 megapixeles) IP kamerák valamint a  saját fejlesztésű Nighthawk szoftverünk segítségével. Ezen kamerák telepítését főleg vegyipari és gyógyszeripari területeken a robbanás veszélyes zónák hiúsíthatták meg, de ez már a múlté, a  8214 sorozatú robbanás biztos kameraházak segítségével, melynek védelmi fokozata:   II 2 G Ex de IIC T6.
Remélem sikerült felkeltenünk figyelmüket és üdvözölhetjük önöket 2010-06-10-re tervezett kiselőadásunkon, ahol bővebben be szeretnénk mutatni ezen eszközöket

Program:

09:00 – 10:00 Arecont Vision  IP kamerák
                       Golden-Eye analóg kamerák
                       8214 rb.  kameraház
szünet

10:15 – 11:10 Nighthawk szoftverbemutató

Kötetlen beszélgetés, büfé.

Helyszín: 1081. Bp. Fiumei út 25.

A jelentkezési lap innen tölthető le:

http://www.shield.hu/downloads/jelentkezesilap100610.doc

Kérjük E-mailen vagy faxon küldjék el jelentkezésüket 2010-06-09 14:00-ig .

Tovább >>


shim Rövid ismertető az Arecont Vision kamerákról! ....................................
shim
shim
shim
shim
shim
shim
shim
shim
shim
shim
shim
shim
shim
shim
shim
shim
shim
shim
shim
shim
shim
shim
shim
shim
shim
shim
shim
shim
Az Arecont Vision cég egy világhírű, amerikai, biztonsági IP kamera gyártó, élen jár a megapixeles kamerák gyártásában. Termékpalettája kizárólag megapixeles IP kamerákból áll 1,3 tól egészen 10 megapixelig. Minden megapixel tartományban képesek a kamerák a H.264 tömörítés használatára és kitűnő technikai tulajdonságokkal rendelkeznek. A termékek technikai adottságai az IQinvision, Basler, Mobotix és hasonló szintű megapixeles termékek technikai adottságaival vetekszenek, és az esetek többségében felülmúlják azokat, főleg a képminőség és a képfrissítés területén. A termékek fontos technikai tulajdonságai köze tartozik az 1/2" os CMOS érzékelő, amely sokkal jobb fényérzékenységet biztosít, mint az 1/3"-os érzékelővel szerelt hálózati kamerák (színes érzékelők esetén általában 0.1 Lux). Minden kamera működik PoE tápellátásról. Egyedülálló típus a 8 megapixeles (4x2 megapixeles szenzor) panoráma kamera, amely egyszerre képes 180°, illetve 360° megfigyelésére. Minden eszköz elektromos PTZ-vel rendelkezik, azaz a kamera által küldött képet nagyíthatjuk, mozgathatjuk. Ez eredményezi azt is, hogy egyik panoráma eszköz sem rendelkezik mozgó alkatrészekkel. Egyedi eszköz még a kétérzékelős D/N kamera, amely nappal egy 3 megapixeles színes érzékelőt, éjszaka pedig egy 1,3 megapixeles monokróm, IR érzékeny érzékelőt használ. Az eszközök támogatják a H.264 és MJPEG -ben tömörített adatfolyamok egyidejű továbbítását, a kamerák által küldött bármekkora felbontásban.
További információért kérem keressenek meg, vagy tekintse meg a www.arecontvision.com weboldalt.
 
Rögzítéshez a NightHawk saját, magyar fejlesztésű szoftverünket, illetve a Liberator DVR/NVR rögzítőket ajánjuk, amelyek együtt egy hibrid videó és távfelügyeleti DVR/NVR rendszert képeznek. A saját fejlesztés miatt a szoftver előnyére írható az állandó támogatás, illetve az egyedi igények kialakításának lehetősége. A szoftver rengeteg hasznos funkcióval rendelkezik, melyek megkönnyítik a videó megfigyelést. Ilyen összetevők: mozgásérzékelés, relé vezérlés, távfelügyelet, HTTP szerver, arc felismerés, virtuális fotocella, pénztárgép feliratozás, rendszám felismerés, többszintű felhasználó kezelés. A program természetesen támogatja a több kijelzős megfigyelést és az osztott képes megjelenítést is. Fontos összetevője az eseménynapló, melyben minden riasztási, illetve felhasználói esemény rögzítésre kerül. Másik fontos összetevő a visszanéző, melyben megtekinthetjük a mentett felvételeinket. A videó elemzés során azonosított események (pl.: arcfelismerés, mozgásérzékelés) egy adatbázisba mentődnek, így azon belül lekérdezéseket hozhatunk létre, mely megkönnyíti a video fájlok kezelését, visszanézését, nem kell órákig néznünk egy felvételt, hogy megtaláljuk rajta amit keresünk. A termékre teljes körű támogatást nyújtunk, és lehetőség van az újabb verziók folyamatos nyomon követésére is.  Jelenleg hivatalosan támogatott eszközök: ComArt (DVR kártyák), Golden-eye (saját kamera brand), Arecont VIsion kamerák.
shim
shim
shim
shim
shim

Tisztelt Olvasónk ! Az Ön E-mail címe nyilvános e-mail címjegyzékből került a levelezési listánkba. Hivatkozva az 1997. évi LVIII. törvény (Grtv.) 15. paragrafus (1.), továbbá az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényre, kérjük visszajelzését, hozzájárul-e ahhoz, hogy Hírlevelünket elküldjük Önnek és tájékoztatást nyújtsunk a biztonságvédelmi szakma legfrissebb híreiről. Amennyiben zavartuk, elnézését kérjük.
shim
shim
shim
Amennyiben nem kíván a jövõben Shield hírlevelet kapni, kérjük kattintson ide!
Ha a hírlevél nem megfelelően jelenik meg, kattintson ide!
A hírlevél tartalma jogvédett, másolása és publikációs célokra történõ felhasználása nem megengedett.shim
footer

 

footer