Főoldal | Céginformáció | Újdonságok | Akció | Szervíz | Kapcsolat | Shield-Info | Árak | Letöltések | WEB áruház
 Behatolásjelzők  Videotechnika  Megapixel IP kamerák
Digitális behatolásjelző központok kisközponttól a nagyig, 2 partíciótól a 32 partícióig minden igényt kielégítően beépített digitális kommunikátorral. Mozgásérzékelők, infra sorompók, szirénák és egyéb kiegészítők... Minden igényt kielégítően a csőkamerától a professzionális rendszerekig, forgatható kamerákig, TCP/IP alapú képátvitelig minden igényt kielégítő megoldások. Képmegjelenítők, mátrixok, képosztók, TFT monitork, kameraházak és optikák... Az amerikai, megapixel piacvezető Arecont Vision hivatalos magyarországi disztribútoraként termékpalettánk megapixeles IP kamerákkal bővült. Az Arecont Vision MegaVideo® technológiája révén tökéletes képminőséget, és a leggyorsabb képfrissítést ajánlja az ügyfeleknek multi-megapixeles (1,3MP, 2MP, 3MP, 5MP, 8MP és 10MP) kamerák formájában…
Katalógus » Katalógus » Tovább »
 
 Beléptető rendszerek  Műszertechnika  Szervíz
Digitális behatolásjelző központok kisközponttól a nagyig, 2 partíciótól a 32 partícióig minden igényt kielégítően beépített digitális kommunikátorral. Mozgásérzékelők, infra sorompók, szirénák és egyéb kiegészítők... A ipari méréstechnikai üzletág több külföldi és hazai gyártó kizárólagos képviseletét látja el. Főbb termékeik: nyomásmérők, hőmérők, hajtások, nyomás és hőfokkapcsolók, nyomás és hőmérésklettávadók Két üzletágunk szervízelését látjuk el jelenleg (videotechnika és műszertechnika) Videotechnikai DVR illetve elsősorban az általunk forgalmazott manométerek javítását, de most már WIKA, MANOTHERM, ÓRAMUSZER, KFM manométerek javítását is elvállaljuk.
Katalógus » Katalógus » Bővebben »
 Tűzvédelem
Új DSC hagyományos tűzjelző központcsalád jelent meg. A változó hurokszámú D400-as sorozat számos új funkciót tartalmaz
Katalógus »
 
 Termék adatlapok
Műszertechnika
Videótechnika
Biztonságtechnika
1089764
látogató
Arecont Vision Disztribúció
A Shield Kft. az Arecont Vision hivatalos magyarországi disztributora
arecont_kep.jpg

Cégünk 2009 novemberétől látja el az amerikai Arecont Vision hivatalos disztribúciós feladatait.

Disztribútorként teljes körű műszaki támogatást nyújtunk a termékekkel kapcsolatosan. Az általunk értékesített termékekre kiemelt támogatást biztosítunk, legyen az akár egy darab kamera vagy egy több tíz kamerás projekt.

Kollégáink időről-időre részt vesznek a gyártó által szervezett külföldi oktatásokon, így biztosítva az állandó, naprakész szakmai felkészültséget az Arecont Vision termékekkel kapcsolatban.

Ügyfeleinknek lehetősége van a termékeket közelebbről megismerni akár az irodánkban rendezett oktatás, vagy helyszíni kipróbálás alkalmával.

Az amerikai gyártású Arecont Vision kamerák felontásban 1.3 –tól egészen 10 megapixelig terjednek. A termékpaletta több fejlett képességű kamerát is magában rejt, mint például a két érzékelős (Dual Sensor) éjjel/nappali kamera, vagy a panoráma (SurroundVideo®) kamerák. A legjobb teljesítmény/ár arány görbe csúcsán a kompakt kivitelű MJPEG illetve H.264 modellek állnak. Az Arecont Vision palettáján megtalálhatjuk a MegaDome® egybeszerelt dóm sorozatot, illetve a szintén egybeszerelt vandál biztos kialakítású MegaView™ éjjel/nappali, integrált IR megvilágítóval bővíthető H.264 megapixel kamerákat is.

A cég kizárólag a megapixeles képalkotásra fókuszál, és piacvezetőként nagyban hozzájárult a HD képalkotás fejlődéséhez. A H.264 tömörítés használatával az Arecont Vision kamerák kiemelkedő tömörítési hatékonysággal rendelkeznek, segítve ezzel a sávszélességhez és tárhelyhez köthető rendszerproblémák kiküszöbölését.

Készítette: Hunet Kft.