Főoldal | Céginformáció | Újdonságok | Akció | Szervíz | Kapcsolat | Shield-Info | Árak | Letöltések | WEB áruház
 Termék adatlapok
Műszertechnika
Videótechnika
Biztonságtechnika
1283497
látogató
Újdonságok
Új kamerával bővíti a MegaDome®2-es kameracsaládját az Arecont Vision 10 Megapixeles dóm kamera és WDR funkció

Az Arecont Vision 10 Megapixeles dóm kamerával bővíti MegaDome®2-es kameracsaládját.

Az 1.3, 1080p, 3 és 5 megapixeles kamerákat felsorakoztató MegaDome®2 széria 10 megapixeles kamerával való kibővítése újabb teret nyit meg az egyre növekvő számú ügyfél előtt, akik a megapixeles kamerák profi szintű megoldásait tartják szem előtt. Ezen felül az Arecont Vision még a MegaDome®2 széria 1080p és 3 megapixeles kameráit WDR (Széles dinamikatartomány) funkcióval is kiegészítette.

Bővebben>>>

Arecont VisionÚj termékcsalád teljesíti ki az Arecont Vision kompakt megapixeles H.264 IP kamera felhozatalát – MegaBall™ Amikor a modern dizájn a kis mérettel és magas teljesítménnyel párosul.

A megapixeles IP kamera piacvezető Arecont Vision bejelentette a díjnyertes MegaVideo® kameracsaládjának kibővítését - a MegaBall™ termékcsaládot.

A MegaBall™ termékek gömb alakú minden-az-egyben kamerák, különféle telepítési lehetőséggel, hogy a professzionális telepítők kielégíthessék a végfelhasználók minden igényét. „Ezzel a nagy teljesítményű, alacsony árú, és könnyen telepíthető megoldással az Arecont Vision ismét megmutatta, hogy elkötelezett a növekvő végfelhasználói igények kielégítése iránt.” - mondta Raul Calderon, az Arecont Vision alelnöke - „A MegaBall™ kamerák nagy választékot képviselnek felbontás és funkcionalitás területén, mindezt egy esztétikailag kellemes, minden-az-egyben kivitelben.”

Bővebben>>>

Arecont Vision


A továbbfejlesztett Nighthawk Professional Integrált Videótávfelügyeleti Rendszer

 A Nighthawk Professional a Nighthawk programcsalád középszintű változata. 32 analóg vagy 16 IP kamerát támogat, melyek akár vegyesen, hibrid működésben is rögzíthetők. További funkciók is elérhetők a Remote változathoz képest, (Rendszámfelismerés lehetősége, Pénztárgép lehetőség), ezen felül több nézet és felhasználói csoport hozható létre, valamint több kliens kapcsolódhat egyidejűleg a szerverhez.


A speciális funkciókon kívül minden Nighthawk funkció használható a szoftverben, így az esemény vezérelt rögíztéstől kezdve a kiterjesztett felhasználói jogosultság kezelésen túl a többszerveres központi megfigyelő rendszerekig minden manapság fontos funkciót tartalmaz az alapváltozat is.

Bővebben>>>

GN6XSM3Ti 3 MP-es kültéri IR kamera


Ez a Golden-eye kamera minőségi szinten szolgálja ki igényeit a kültéri megfigyelésben. Smart Focus funkciójával egyszerűvé teszi a telepítést is, hiszen egy gomb megnyomásával éles képet állíthat be. IR technológiája lehetővé teszi, hogy a LED-ek folyamatos szabályozásával meggátolja a képek kiégését. IP67-es háza kellő ellenállást biztosít akár a legzordabb időjárási körülmények között is.

Bővebben>>>GDA50SMi HD slim dóm IP kameraEz a kompakt kamera nagy segítséget nyújthat buszok, metrók, vonatok, metrószerelvények, mentők belső tereinek megfigyelésén túl bármely más bel- és kültéri biztonságtechnikai megfigyelésben. HD minőségben biztosítja a képalkotást a Golden-eye-tól megszokott módon. Gondosan kialakított háza teszi vandálbiztossá, így jól viseli a járműveken előforduló rosszabb körülményeket is, mint a rázkódás vagy az ütés. Egyszerű és gyors telepítését a PoE szabvány teszi lehetővé, így egy kábel biztosítja a teljes működést.

Bővebben>>>
Nighthawk Acces Control System Póker termi beléptető rendszer

 Íme egy nagy gondossággal tervezett rendszer, mellyel ellenőrizhetővé válnak a póker termekben zajló események, így biztosítva a fair-play játékot. A Nighthawk Pókertermi beléptető rendszer a hatályos SZF előírásainak megfelelően valósítja meg a kártyatermi beléptetést. A rendszer részét képezi a szoftvert futtató notebook, a hozzá kapcsolódó USB-s webkamera, továbbá a nyomtató és a vonalkód olvasó.

Bővebben >>>GDA102SM3Ti 3 MP-es beltéri dómkamera

Íme a Golden-eye-tól egy beltéri megfigyelésben magas minőségű képet nyújtó Mi szériás IP kamera, mely a modern integrált beállításokat ötvözi a minőségi videótechnikai megoldásokkal. 3 MP-es képe a kritikus területek részletgazdag megfigyelésében is jó segítséget nyújt.

Bővebben>>>

Arecont Vision Megadome 2

Arecont VisionEz a költséghatékony „Minden Egyben” H.264-es dómkamera, (mely tartalmazza az optikát is), mesterien kombinálja a piac leggyorsabb megapixeles video sebességét az auto írisszel, illetve a távoli zoom és fókuszállítási lehetőséggel.

Bővebben>>>

MegaDome 2
MegaDome 2


AV20185DN és AV20365DN 20 Megapixeles SurroundVideo panoráma kamerák
Többször írtunk már az Arecont Vision 20 megapixeles panoráma kameráiról, most azonban valamelyest több szempontból vizsgálva emeljük ki e termékek legfontosabb előnyeit. A SurroundVideo® termékcsalád 8 megapixeles felbontással indult, melyet négy darab 2 megapixeles érzékelő állított elő, 4x45° vagy 4x90° elrendezésben, így téve alkalmassá a kamerát az egyidejű 180° vagy 360°megfigyelésére. A legelső szériák még csak színes, beltéri változatok voltak. Az éjjel/nappali változatok (AV8185DN, AV8365DN) megjelenésével egyidejűleg, kültéri kivitelbe öntötte a gyártó e termékeit, melyek ára is kb. 30%-al csökkent a legelső változatokhoz képest. Tavaly év végén jelentek meg a termékcsalád 20 megapixeles változatai (AV20185DN, AV20365DN), melyek a felbontás növekedése miatt jóval távolabbi területekről is képesek jó minőségű képeket közölni. Bővebben>>>
Arecont Vision


Arecont Vision Megapixeles WDR kamerák Széles dinamika tartomány a tökéletes képért

Arecont VisionAz Arecont Vision bemutatta a valódi WDR technológiájú Megapixel kameráit az ISC West kiállításon. Az IP alapú megapixel piacvezető Arecont Vision új széles dinamika tartományú (WDR) kamerákat mutatott be, melyek tökéletes képet nyújtanak extrém fényviszonyok között is, amikor a megfigyelt területen egyszerre van jelen nagyon világos és nagyon sötét terület is.

Bővebben>>>

AV3116

MegaDome 2Theia széles látószögű optikák

A világ első egyenes vonalú torzítású optikáját a Theia Technologies mutatta be a biztonságtechnikai piacon. Ezekkel a nagylátószögű eszközökkel, akár 135° széles látómezőben gondolkodhatunk, miközben szinte teljesen megszünteti a korábban megszokott széleken tapasztalt torzulást.

Bővebben>>>

Arecont Vision D4 széria Igazán költséghatékony dome-ok.
Arecont Vision

Az Arecont Vision 2011-ben mutatta be a 10 cm-es átmérővel rendelkező D4 szériás dómokat, melyekbe egy 1,3; 1080p; 3, vagy 5 Megapixeles kompakt kamerát helyezett el, IR-kompenzált varifokális lencsével. Színes és Éjjel/Nappali változatban egyaránt elérhetőek. A „Minden egyben” Megapixel dómokat, könnyedén szerelhetjük beltéren felületre(D4S), süllyesztve(D4F), vagy kültérre, ahol az SO verzió vandálbiztos, IP66-os védettségű házával kínál költséghatékony megoldást. Bővebben>>>

D4 széria

Arecont Vision 20 MP-es SurroundVideo® kamerák 2011 Decembertől elérhető!
Decembertől rendelhető az Arecont Vision, iparágban első 20 Megapixeles Éjjel/Nappali Panoráma kamerája. Az új H.264 SurroundVideo® kamerák különösen magas felbontású, 180°/360°-os képet nyújtanak, így képesek akár 65 analóg kamerát helyettesíteni. A „Minden egyben” 180°, illetve 360°-os Megapixeles SurroundVideo® Kamerák, IP66-os védettségű, vandálbiztos polikarbonát dóm házat kaptak. Bővebben>>>
Arecont Vision


H.264 kompakt sorozat Olcsóbbak, kisebbek az előző verzióknál
Arecont Vision

2010. október 5 –én a németországi Essen-ben mutatta be a megapixeles IP-kamera piacvezető Arecont Vision az új alacsonyabb árú, H.264 kompakt kamera sorozatát, melyek fele akkora méretűek és harmada súlyúak az előző modellekhez képest. Az 1.3 - 10 megapixeles kamerák könnyen telepíthetőek, és már a kisebb boksz és dómházakban is elférnek. Bővebben>>>Új Éjjel nappali SurroundVideo modellek az Arecont Vision kínálatában
2010. október 5 –én a németországi Essen-ben mutatta be a megapixeles IP-kamera piacvezető Arecont Vision a következő generációs éjjel/nappali funkcióval rendelkező 8 megapixeles panoráma kameráit az AV8185DN és az AV8365DN-t. Mind a két új kamera felületre, illetve plafonba süllyeszthető szerelést tesz lehetővé egy IP66-os kültéri házban, így nem kell külön házba szerelni, mint az előző típusokat. Az AV8185DN modell 180 fokos panoráma képet készít négy darab 2 megapixeles érzékelő alkalmazásával, melyek kézzel vagy automatikusan állíthatók éjszakai, vagy nappali üzemmódba. Az AV8365DN egy 360 fokos terület megfigyelésére alkalmas kamera, mely szintén négy darab 2 megapixeles érzékelőt használ a teljes 6400x1200 pixel felbontású kép készítése érdekében. Bővebben>>>
Arecont Vision


Arecont Vision MegaView kameracsalád
2010. Október 5 –én a németországi Essen-ben mutatta be a megapixeles IP-kamera piacvezető Arecont Vision a MegaView termékcsaládját. Az IP66-os vandál biztos házba szerelt, éjjel/nappali, H.264 tömörítést használó megapixel kamerák komplett megoldást nyújtanak a megapixeles éjjel/nappali megfigyelésre. A modellek 1.3 megapixel és FullHD 1080p felbontásban érhetők el, mindegyik beépített IR-korrigált optikával. Mindegyik MegaView™ kamera esetében lehetőség van beépített IR LED gyűrűvel szerelt modell rendelésére. Bővebben>>>
Arecont Vision


Arecont Vision AV2805 Új FullHD kamera az Arecont Vision kínálatában

2010 májusában mutatta be az Arecont Vision új Full HD kameráját a birminghami IFSEC nemzetközi kiállításon. Az új modell – AV2805 – progresszív letapogatású 1920x1080 pixeles felbontásra képes 30 kép/másodperc képfrissítéssel, hasonlóan a 10 megapixeles AV10005 modell „1080p mode” funkciójához. Ez a felbontás ez idáig hiányzott az Arecont Vision kínálatából, így ez a típus méltán egészíti ki a termékpalettát ugyanolyan tökéletes képet, és magas technikai színvonalat nyújtva, mint az eddigi modellek. Bővebben>>>


REGADA Alphair

2007 májusától a REGADA Alphair sorozatú pneumatikus szerelvénymeghajtóit is forgalmazzuk

pneu1.jpg

pneu2.jpg

Felhasználhatóak:


- gömbcsapokhoz
- pillangószelepekhez
- negyedfordulatú szabályozó szerelvényekhez

Főbb jellemzői:


- Széles nyomatéktartomány: 5 Nm-től akár 5400 Nm-ig (AP032…..AP270)
- ISO 5211 szerinti csatlakozás
- NAMUR pneumatikus csatlakozó felület
- Solenoid (24 V DC)
- Végállás visszajelzés (Switch-box) opció
- Pozícionáló opció
- Ex-es kivitelben is elérhető
- Kedvező ár-érték arány


Liberator ECO DVR szerver
    Liberator ECO DVR szerver, Rögzítés: 8 csatorna, 6fps/csatorna progresszív D1-ben (704x576) H.264 tömörítésben, rögzítési idő: kb. 3-7 nap. Megjelenítés: 25fps/csatorna D1-ben (704x576). Hardveres interlace szűrés, élőképes megjelenítés, bitráta szabályozás, beépített 500GB HDD, 1x LAN, 1xVGA, USB és hálózati háttértár (NAS) támogatás, egyidejű 8 csatorna visszajátszás, NightHawk remote szoftverrel.

Liberator ECO NH8_6

Nettó Listaár: 219 000 Ft
Telepítőknek és viszonteladóknak jelentős kedvezményeket nyújtunk, a saját árak megtekinthetők a webáruházban.


Egyéb tul.: mozgástörténet mentése, többszintű felhasználókezelés, Intelligens felvétel visszakeresés, videomentések priorizálása, osztott képes megjelenítés, kameraléptetés, aktív nézetek, távoli elérés: webes felület, korlátlanul telepíthető ingyenes kliensszoftver, egyidejű kapcsolatok száma: 2, távadminisztráció, több szerver összefogása egy kliensen, Video analitika: Arcdetekció, virtuális fotocella, szabotázs észlelés, külső esemény adatbázis, fontos események megjelölése, kompakt kivitel, magyar fejlesztés, stb...

További információért kattintson látogassa meg a termék weboldalát ide kattintva.

Készítette: Hunet Kft.